X

Нову Toyota GR Corolla 2023 року розбили у ДТП (фото)

Ценник 304-сильного хот-хэтча стартует от 35 900 долларов

Toyota GR Corolla — гаряча версія компактного хетчбека Corolla серії E210, розроблена за участю спортивного підрозділу Gazoo Racing (GR). Презентація моделі відбулася 31 березня 2022 року. Головним ринком хот-хетчу стала Північна Америка. У продажу він з’явився наприкінці минулої осені, а вже через кілька місяців на GRCorollaForum опублікували фото розбитої Toyota GR Corolla. За інформацією видання Carscoops, це перша задокументована аварія за участю нового хот-хетчу.

Де та коли це сталося, не уточнюється. На фото автомобіль стоїть посеред піщаної пустелі. Зовні виглядає так, наче він перекинувся. На даху видно вм’ятину, бічне скло з боку водія зламано, капот зім’ятий, як і ліве переднє крило. Також немає інформації про людей, які перебували на момент аварії в салоні. На зімках видно, що  всі подушки безпеки спрацювали.

Toyota GR Corolla укомплектована трициліндровим рядним 1,6-літровим бензиновим двигуном віддачею 304 к.с. та 370 Нм. Працює агрегат у зв’язці з 6-ступінчастою механічною коробкою передач та «розумною» системою повного приводу.

Читайте також:
Унікальний Toyota GR Yaris продали за рекордні 140 тисяч доларів