X

Нові логотипи брендів, незвичайний Opel і протести власників автобудинків — головні новини

Самое интересное и важное из автомобильного мира

Автовиробники не стоять на місці і постійно розвиваються, генеруючи нові ідеї та віяння. Однією з тенденцій, яку підхопили практично всі світові компанії, стала зміна логотипу. Причому емблеми не стають складнішими. Навпаки, виробники віддають перевагу простим лаконічним шильдикам, які чудово поєднуються з максимально обтічними кузовами і цифровими технологіями.

Opel готує незвичайний електромобіль

Німецький виробник вирішив відродити легендарне купе, старт виробництва якого припав на початок 1970-х років. При цьому новий Opel Manta стане не зовсім новою моделлю, а швидше рестомодом, що існуватиме в єдиному екземплярі. У Opel спорткупе Manta GSe ElektroMOD вже анонсували, випустивши коротенький відео-тизер. На ньому новинка має дуже інтригуючий вигляд.

Opel Manta GSe ElektroMOD

В Германии протестуют владельцы домов на колесах

Весна прийшла, а разом з нею і новий сезон для караванерів. Однак у зв’язку з пандемією коронавірусу цей бізнес перебуває під загрозою. Так, днями в Дюссельдорф з’їхалися кемпери з усієї Німеччини — було зареєстровано близько 130 транспортних засобів, зокрема з причепами. Головна вимога власників автобудинків — дати можливість працювати кемпенгам, які були закриті ще в листопаді минулого року

Toyota дражнить новим кросовером

Японський виробник назвав дату і місце прем’єри компактного кросовера. Нову модель Toyota покажуть в рамках Шанхайського автосалону, який відкриє свої двері для відвідувачів 21 квітня 2021 року – приблизно через місяць.

Скоро Nissan Qashqai отримає брата від Renault

Новий Renault Kadjar 2022 — одна з найбільш очікуваних прем’єр французької марки. Наприкінці лютого прототип кросовера помітили на європейських дорогах, де він проходив серію зимових випробувань. Тестувати новинку продовжать до вересня, аж до офіційної прем’єри.