X

Нові умови кредитування PEUGEOT FINANCE: ставка 0,01% – на 3 роки, ставка 0,01% – навіть при авансі 10%

Бренд PEUGEOT пропонує нові умови кредитування для покупців автомобілів в Україні. По-перше, спеціальні кредити під 0,01% річних: терміном на 3 роки, з авансовим платежем лише 10% від ціни автомобіля. По-друге, значно поліпшені умови на інші кредитні програми – знижені процентні ставки, зменшена або зовсім відсутня разова комісія. По-третє, підготовлений онлайн калькулятор для розрахунку кредиту. Кредитування PEUGEOT FINANCE – це просто, швидко, зручно.

Автомобілі PEUGEOT знаходять нових покупців в світі і в Україні завдяки багатьом перевагам: впізнаваний сучасний дизайн, оригінальний салон, вишукані ходові якості, передові технології. Однак сьогодні важливу роль відіграє не тільки сам автомобіль, як продукт, а й супутні послуги, збудовані навколо нього. Представництво PEUGEOT в Україні дбає про те, щоб клієнт отримував все найкраще: широка дилерська мережа по всій країні, 3-річна гарантія на автомобіль, фіксована вартість ТО і можливість онлайн запису на сервіс. У цьому списку одним з ключових пунктів є умови фінансування покупки, які представлені у вигляді фірмових програм PEUGEOT FINANCE*, реалізованих Брендом разом зі своїми партнерами в Україні. Починаючи з 26 листопада 2020 року, кредитні програми PEUGEOT FINANCE значно змінилися – вони стали ще більш вигідними і ще більш простими для клієнтів! Комплексно поліпшені всі кредитні пропозиції, що обов’язково зацікавить як приватних покупців, так і корпоративних клієнтів у вигляді юридичних осіб.

По-перше, розширилися програми кредитування під 0,01% річних: з одного боку – кредити на термін до трьох років, з іншого боку – кредити з авансовим платежем 10% від ціни автомобіля. Дані програми кредитування фактично заміняють розстрочку при купівлі автомобіля. Клієнт з певною сумою грошей – наприклад, після продажу свого минулого уживаного автомобіля – і стабільним щомісячним доходом може купити новий автомобіль або вибрати модель більш високого класу, ніж при купівлі за повну вартість відразу.

Так, кредити під 0,01% річних пропонуються на термін до трьох років, за умови авансового внеску 60% від ціни автомобіля. В даному випадку програма розрахована на тих, хто має в своєму розпорядженні досить велику сумою грошей і хоче мінімізувати свої витрати в майбутньому: клієнт отримує мінімально-можливі щомісячні платежі. Крім того, новинкою на ринку є програма кредитування під 0,01% річних при мінімальному авансовому платежі 10% від ціни автомобіля. Дана пропозиція орієнтоване на клієнтів, які мають мінімальну суму грошей на старті, але розраховують на стабільно високі щомісячні фінансові надходження.

По-друге, помітно покращені кредитні пропозиції по всім іншим кредитним програмам. Так, значно знижені процентні ставки по кредитах – в залежності від авансового платежу і терміну кредитування, зниження процентної ставки може досягати 2% щодо минулого. Крім того, скорочено або зовсім відсутня разова комісія банку. Так, при довгостроковому кредитуванні на 4-7 років, комісія банку становить 0% – ще один приклад поліпшення умов кредитування і зниження загальних фінансових витрат по кредиту.

По-третє, PEUGEOT пропонує зручний онлайн калькулятор кредитування на офіційному сайті Бренда в Україні. Це допоможе кожному зацікавленому клієнту заздалегідь прорахувати підходящий варіант кредиту для себе, навіть не виходячи з дому, навіть без звернення до дилера Бренду. І впевнені, що отримані дані з розрахунку кредиту приємно здивують. Для прикладу можна розглянути онлайн розрахунок кредитування на просторий сімейний кросовер PEUGEOT 5008:

повна вартість автомобіля – 1 038 700 грн.;

термін кредитування – 36 місяців;

авансовий платіж,60% від ціни – 623 220 грн.;

сума кредиту – 427 903 грн;

щомісячний платіж – 11 888 грн.

Таким чином, навіть якщо клієнт має суму в розмірі вартості базової версії PEUGEOT 2008, він все-таки може дозволити купити собі флагманський кросовер PEUGEOT 5008 – в цьому допоможе кредит під 0% річних.

Тому кредитні програми від PEUGEOT FINANCE – це не стільки можливість додаткового заробітку для Бренду, скільки можливість для клієнтів обирати для себе автомобілі мрії і купувати їх уже сьогодні. З кредитами PEUGEOT FINANCE все просто, вигідно, зручно для клієнта!