X

Новий автомобіль чекав на покупця в салоні понад 7 років

Автомобиль продали с огромной скидкой в 20 тысяч долларов

В одному з автосалонів штату Коннектикут, США, продали найстаріший новий спорткар. Lotus Evora S 2013 року випуску понад 7 років простояв в очікуванні покупця. Його першим власником став житель Нью-Йорка, який забрав автомобіль у свою колекцію. У його автопарку вже є один Lotus, і цей стане йому компанією.

Зазначимо, що новому власнику справді вдалося вигідно придбати Evora S. Оскільки автомобіль довго ніхто не купував, гарантія на нього минула. Через це цінник став на 20 000 доларів меншим за початкову ціну. Іншими словами, покупцеві автомобіль обійшовся в $70 000.

Усі сім років простою спорткар зберігався в теплому приміщенні. Перед тим, як передати купе першому власнику, машині замінили технічні рідини і накачали шини. На заміну моторної оливи слід приїхати, коли на одометрі буде 1600 км. Наразі пробіг 160 км.

Зазначимо, що в Коннектикуті високий відсоток заможного населення. І те, що конкретно цей спорткар провів стільки часу в “гордій самоті”, доволі дивно. При цьому покупець знайшовся в іншому штаті.

Читайте також:
Кросовер Lotus отримає 750 електричних сил і понад 600 км запасу ходу