X

Новий BMW 5-Series повністю розсекретили незадовго до дебюту (фото)

Офіційна презентація оновленого BMW 5-Series запланована на 24 травня цього року. Але утримати новинку у секреті виробнику не вдалося.

До мережі потрапив знімок автомобіля абсолютно без камуфляжу. На ньому седан зображений з боку корми. Можна відзначити, що його кузов став більш обтічний і втратив характерні виштампування. А ось плечова лінія виглядає більш кутастою. Також увагу привертають модернізованы ліхтарі.

Раніше в об’єктиви фотошпигунів потрапляли прототипи авто, але у камуфляжі. Виробник також ділився знімками моделі. Він також розкрив низку характеристик оновленого BMW 5-Series. Відомо, що автомобіль отримає широку моторну гаму і пропонуватиметься з традиційними ДВЗ та гібридними агрегатами. Будуть доступні і два повністю електричні варіанти – i5 eDrive40 та i5 M60 xDrive.

Читайте також:
Імпортер BMW профінансував відновлення мосту на Херсонщині

Також седан отримає низку нових систем допомоги водію та помічників безпеки. До його оснащення увійде покращений шосейний автопілот Highway Assistant, який дозволяє керувати автомобілем без допомоги рук на швидкості до 130 км/год. При цьому камера стежить за водієм, щоб він дивився на дорогу. І ще одним нововведенням седана є можливість зміни смуги руху одним лише поглядом. Для цього водієві просто потрібно подивитися у дзеркало, найближче до бажаної смуги руху, машина сама змінить її.

Модернізований BMW 5-Series дебютує 24 травня. Його виробництво розпочнуть влітку на заводі компанії у Дінгольфінгу (Німеччина). У продаж седан надійде у жовтні цього року.