X

Новий бюджетний кросовер Skoda показали зсередини (фото)

Skoda готується презентувати новий кросовер, який стане електричною альтернативою Karoq. Модель отримає назву Elroq і буде офіційно представлена ​​15 березня.

Напередодні дебюту компанія опублікувала ще один тизер, де показала салон електрокара. Судячи з нього, в оснащення кабіни Elroq увійде вузька цифрова панель приладів, двоспицеве ​​рульове колесо, мультимедійна система з великим екраном, слот для бездротової зарядки смартфона. Ще є фонове підсвічування.

Відомо, що Skoda Elroq побудують на платформі МЕВ, на якій базуються також Skoda Enyaq і VW ID.4, і буде досягати в довжину 4,5 м. Він буде доступний з одним і двома електромоторами з сумарною віддачею від 150 до 340 к.с. Запас ходу обіцяно до 550 км.

Читайте також:
Skoda показала на свіжих фото новий Superb Combi

Екстер’єр електрокара виконаний у стилі сучасних моделей моделі. Elroq має чистий силует без зайвих выштамповок і граней. Вузька світлодіодна оптика ідеально вписалася у загальну стилістику виконання. У лінійці компанії новинка буде нижче Skoda Enyaq, вартість якого починається від 40 000 євро.