X

Новий Chevrolet Tahoe приміряв поліцейську ліврею

Chevrolet представила сразу две полицейские версии большого внедорожника Tahoe нового поколения

Позашляховик Chevrolet Tahoe отримав дві поліцейські версії: Tahoe PPV (Police Pursuit Vehicle) і Tahoe SSV (Special Service Vehicle). Перша призначена для дорожньої поліції й орієнтована на переслідування злочинців на великих швидкостях. Другу створено з урахуванням всіх нюансів і особливостей роботи спеціальних служб.

Читайте також:
Старий Chevrolet Chevelle гнив у гаражі 30 років, а потім завівся і поїхав (відео)

Обидві модифікації укомплектовані 5.3-літровою бензиновою V-подібною “вісімкою” потужністю 350 к.с. і 10-діапазонним “автоматом”. У версії Tahoe PPV мотор оснастили кришкою клапанів із поліпшеною вентиляцією від Chevrolet Camaro ZL1 LT4 для ефективнішого охолодження. Також доопрацювали систему охолодження коробки передач.

Позашляховик укомплектували 20-дюймовими колісними дисками “взутими” в спеціально розроблені для поліцейської версії шинами Bridgestone. До “доопрацювань” можна також віднести поліпшену підвіску, амортизатори і стабілізатори поперечної стійкості. Chevrolet Tahoe PPV також отримав шестипоршневі гальмівні механізми Brembo і задній перегоновий самоблокувальний диференціал. За даними виробника, встановлення нової гуми і гальмівних механізмів дало змогу зменшити гальмівний шлях.

Читайте також:
Новый Chevrolet Corvette не поедет быстрее 132 км/ч, если этого не сделать

У “базі” спеціальних поліцейських версій є камера заднього виду, системи запобігання фронтальним зіткненням, контролю смуги руху, безключового доступу в салон і запуску двигуна.