X

Новий електричний кросовер Hyundai розсекретили зовні та всередині (фото)

Hyundai продовжує тестувати великий електричний кросовер Ioniq 7. Модель неодноразово потрапляла в об’єктиви фотошпигунів, але в її салон їм вдалося заглянути вперше.

Судячи зі знімків, електрокар зберіг загальну концепцію виконання шоу-кара Seven, який був його провісником, але обзавівся камерами заднього виду, багатоспицевими колісними дисками та заокругленими колісними арками. Двері Ioniq 7 не розпашні, а традиційні. Екстравагантні фари та задні ліхтарі схоже зберегли.

Крім екстер’єру шпигуни змогли зробити знімки й інтер’єру новинки. Салон кросовера просторий, а в його оснащення увійшли масивний прямокутний екран, що включає цифрову приладову панель і мультимедійну систему. Управління клімат-контролем покладено на фізичні кнопки. А екрани, на які виводиться зображення із камер заднього вигляду, розташовані у верхній частині дверних карток.

Очікується, що Hyundai Ioniq 7 буде заснований на тій платформі, що і Kia EV9. Кросовер запропонують у двох версіях: з одним електромотором потужністю 215 к.с. та двома електромоторами на 379 к.с. Запас ходу у базового варіанта становитиме до 370 км. Його забезпечить батарея на 76 квтч. Топовий варіант зможе проїжджати одним зарядом до 490 км завдяки батареї на 99,8 кВтг.

Читайте також:
Новий Hyundai Palisade виявився схожим на Santa Fe (фото)

Презентувати електричну новинку від Hyundai планують у середині 2024 року, а у продаж вона надійде наприкінці року.