X

Новий електричний кросовер Renault: все, що відомо про модель

Новинка не похожа ни на одну другую модель компании

У рамках стратегії електрифікації Renault випустить компактний кросовер у ретро-стилі під назвою 4ever. Офіційний дебют електрокара відбудеться тільки в 2025 році, а поки що незалежні дизайнери створили його рендер.

В основу дизайнерських скетчів лягли нещодавно випущені виробником тизери електрокара. Судячи із зображення, новинка відрізнятиметься від решти лінійки компанії. Її зовнішність перегукується з оригінальним Renault 4, який випускали з 1961 до 1994 рр. Електромобіль отримав кутастий кузов із рубаними лініями, оригінальну світлодіодну оптику, яка розміщена на спеціальній темній планці, масивний бампер, своєрідні “ікла” і новий логотип бренду.

Також можна виділити широкий капот, контрастний дах, квадратні колісні арки, пластиковий обвіс і великі аеродинамічні колеса. Дверні ручки розташовані врівень із кузовом, а по верхньому краю бічного скла проходить синя смуга. Вона, ймовірно, свідчить про нульовий рівень викидів моделі. Корму на рендері не показали.

Читайте також:
Салон Renault Kadjar 2022 показали на живих фото

Відомо, що електрокросовер буде побудований на модульній платформі CMF-BEV і отримає невеликі розміри. При цьому салон обіцяний просторий і комфортний. В оснащення увійде цифрова приладова панель, новітня мультимедійна система і передові асистенти безпеки. В ролі концепту Renault 4ever мають намір презентувати наприкінці 2022 або початку 2023 року.