X

Новий Ford Bronco розсекретили достроково (живі фото)

Внешность младшего из двух внедорожников Ford Bronco нового поколения — Bronco Sport —рассекретили за несколько недель до официальной премьеры

Фотографії позашляховика опублікував Broncosportforum. Фотографії позашляховика опублікував портал Broncosportforum. Передсерійний прототип “молодшого” Bronco схожий на нинішній Land Rover Defender. Зокрема, незграбним кузовом, дизайном оптики і малою площею скління. У автомобіля двоколірний кузов із чорним контрастним дахом, широка чорна пластмасова окантовка по периметру і масивний бампер. Судячи з дорожнього просвіту, “молодший” Bronco зможе запропонувати непогану прохідність.

Відомо, що Bronco Sport побудований на платформі кросовера Ford Escape/Kuga. Хоча його старшому братові дістався “візок” пікапа Ranger. На ринку обидва позашляховики запропонують в три- і п’ятидверному кузові. Плюс до цього у старшої моделі будуть знімні двері та дах.

Передбачається, що Bronco Sport отримає три- і чотирициліндрові мотори EcoBoost потужністю 180-250 к.с. того ж Ford Escape. Тоді як “старший” Bronco отримає 271-сильний мотор від пікапа Ranger і 10-ступінчасту автоматичну коробку передач. Він же першим з’явиться перед публікою: прем’єра очікується до кінця цього місяця. Незабаром після нього дебютує Bronco Sport, але на ринок він вийде першим. Продаж “молодшого” позашляховика стартує до кінця цього року, Ford Bronco – у 2021 році.

Читайте також:
Ford готує перший електричний мікроавтобус