X

Новий Ford Mondeo здивував салоном з величезним екраном (фото)

Новинка поступит в продажу до конца 2022 года

Кілька днів тому компанія Ford презентувала нове покоління седана Mondeo для ринку Китаю. Під час дебюту виробник показав екстер’єр новинки і розкрив її технічні характеристики, а ось салон моделі залишився за кадром. Перший показ інтер’єру компанія вирішила зробити окремо. І це зрозуміло, адже він заслуговує на особливу увагу.

Зі зміною генерації кабіна стала комфортнішою, а її оснащення – багатшим. Як і очікувалося, в ній з’явився величезний екран, який розтягнувся на всю довжину передньої панелі. Він об’єднав в собі 12,3-дюймову цифрову приладову панель і 27-дюймовий дисплей мультимедійної системи, керування якої можна здійснювати за допомогою жестів і міміки. Також встановлено нове кермове колесо, камери кругового огляду, сучасний клімат-контроль і сидіння з функцією вентиляції та підігріву.

Список систем допомоги водієві і асистентів безпеки став набагато ширше і охоплює адаптивний круїз-контроль, систему стеження за розміткою і моніторингу сліпих зон, а також автопілот другого рівня BlueCruise. Також передбачено фонове освітлення і панорамний дах. Кількість варіантів оздоблення салону збільшилася. Його може бути виконано з натуральної або штучної шкіри, а також тканини стійкої до зносу.

Читайте також:
Яким буде салон нового високопродуктивного Ford Bronco: перші фото

У рух новий Mondeo приводить 2,0-літровий чотирициліндровий турбодвигун EcoBoost потужністю 245 к.с., пов’язаний з восьмиступеневою автоматичною коробкою передач і системою переднього приводу. Складання моделі налагодять на заводі СП Ford і Changan. У продаж вона надійде до кінця 2022 року.