X

Новий гібридний Toyota Land Cruiser: скільки ще чекати

Премьеру внедорожника нового поколения отложили. Точная причина переноса не называется

Новий позашляховик мали  представити вже цього літа, але щось пішло не так. Toyota раптово вирішила “дати задню”. Нова дата презентації не повідомляється. Орієнтовно новинку покажуть не раніше літа 2021 року.

Читайте також:
Чорний бізон: Toyota показала унікальний пікап (фото)

Поточне покоління улюбленого багатьма позашляховика Toyota Land Cruser випускають уже 13 років, починаючи з 2007 року. Дилери активно готувалися до анонсованої раніше презентації, щоправда, офіційного тому підтвердження не було. Однак за інформацією BestCarWeb, можлива причина перенесення – епідемія коронавірусу й економічна криза.

Перші подробиці про майбутню новинку з’явилися ще минулого літа. Тоді стало відомо, що позашляховик збереже рамну конструкцію. Її буде реалізовано в рамках модульної архітектури TNGA, що зробить Land Cruser легшою. Крім того, автомобілю обіцяли нову 3.5-літрову «шістку» замість колишнього V8. Новий мотор мав стати частиною гібридної силової установки. Офіційно цю інформацію в компанії ніяк не коментують.

Зважаючи на ситуацію, що склалася, залишається лише запастися терпінням і чекати свіжої порції інформації. Можливо, незабаром ситуацію прокоментують у самій Toyota.

Читайте також:
Toyota запустила унікальну серію популярного купе