X

Новий кабріолет Mercedes-Benz CLE замінить дві моделі в лінійці марки – подробиці

Після офіційної презентації нового Mercedes-Benz CLE виробник показав на фото версію моделі з відкритим верхом. Вона замінить варіанти кабріолету C-Class та E-Class у лінійці марки.

Чотиримісна дводверна новинка довжиною 4850 мм виглядає стильно та елегантно. У неї фактурний довгий капот, фірмова решітка радіатора, розкосі фари і витягнуті задні ліхтарі. Кабріолет отримав похило вітрове скло та багатошаровий складний тканинний дах. Представлений зразок пофарбований у білий колір, який контрастує із червоним верхом та салоном того ж відтінку. Завершують образ колісні диски із багатоспицевим дизайном.

У оснащення кабіни увійшла 12,3-дюймова цифрова панель приладів і мультимедійна система MBUX з 11,9-дюймовим сенсорним екраном портретного формату на похилій центральній консолі. Також є багатобарвне фонове підсвічування, висувний повітряний дефлектор над лобовим склом та вертикальний повітряний щит за салоном.

Читайте також:
Новий Mercedes E-Class Estate дебютував як альтернатива кросоверам (фото)

Оздоблення салону нового кабріолету виконано з висококласної шкіри, а як акценти використані вставки з вуглецевого волокна та полірованого алюмінію. Лінійку двигунів CLE Cabriolet не розкрито, але, швидше за все, вона повторить однойменне купе. Тобто новинка буде доступна з 2,0- та 3,0-літровими бензиновими турбодвигунами на 201 та 375 к.с. відповідно, а також 2,0-літровим дизельним мотором на 194 к.с. Всі агрегати працюють за схемою «м’який гібрид»‎: в коробку передач вбудований електромотор на 23 к.с. На ринок Mercedes-Benz E-Class Cabriolet вийде на початку 2024 року.