X

Новий Kia Sportage показали зовні і всередині — але є нюанс

Пятое поколение Kia Sportage поймали на тестах, однако рассмотреть модель детально из-за камуфляжа не удалось

Kia продовжує дорожні тести п’ятої генерації компактного кросовера Sportage. Саме під час чергового заїзду фотошпигунам і вдалося зловити новинку на відео. Детально роздивитися автомобіль, як і раніше, не вдалося, оскільки він покритий щільним камуфляжем – причому не тільки зовні, а й всередині.

Але, незважаючи на щільне маскування, деякі елементи все ж побачити вдалося. На користь того, що це прототип, а не серійна версія, свідчить наявність тимчасових фар і задніх ліхтарів. Новий кросовер Кіа отримав інші бічні дзеркала, які тепер розташовані на дверях, а не біля передньої стійки. Також на бампері розташувався радар для систем безпеки.

Фотошпигунам вдалося зазирнути і в салон Kia Sportage 2021. Під маскувальною плівкою видно приладову панель і дверні карти, виконані з дешевого пластику, якого у фінальній версії моделі точно не буде. Тому судити про якість інтер’єру зараз було б неправильно, адже його однозначно перероблять. Щодо термінів дебюту, поки що виробник їх не розкриває. Якщо ж судити за готовністю побаченої моделі, то це відбудеться не раніше третього-четвертого кварталу 2021 року.

Читайте також:
Kia створила найпотужніший Sorento і навчила кросовер їздити на електротязі