X

Новий кросовер Mazda CX-50 2022 повністю розсекречений

У компактного кроссовера появился полный привод и ряд внедорожных аксессуаров

Mazda представила новий кросовер CX-50, який позиціонують, як автомобіль для поїздок на природу. Вже в базовій версії у нього з’явився повний привод і низка позашляхових аксесуарів. Крім того, завдяки селектору Mi-Drive водій зможе обирати необхідний їздовий режим, враховуючи тип покриття.

Зовні автомобіль відрізняється від того, що ми могли бачити раніше в модельній лінійці виробника. Дизайнери постаралися надати автомобілю задньоприводні пропорції кузова. З огляду на фото, у CX-50 широкий довгий капот.

В основу компактної моделі лягла передньоприводна платформа з поперечним розташуванням мотора. Очікується, що автомобіль пропонуватимуть із 2,5-літровими атмосферними двигунами, зокрема і турбованим варіантом. Точні характеристики Мазда озвучувати не стала, імовірно, це 190-230 к.с. Пару всім доступним моторам становитиме шестиступенева автоматична коробка передач. Незабаром з’явиться і гібридна версія CX-50.

Початок виробництва нової позашляхової новинки налагодять на заводі марки в Хантсвіллі, Алабама на початку січня 2022 року. Основними ринками Mazda CX-50 називають Канаду та США.

Читайте також:
Mazda оновила свої дві найпопулярніші моделі