X

Новий Land Cruiser, інший Kia Sportage і електричний Mercedes Actros — головні новини

А еще – обман TruCam и идеальный ВАЗ-2101 из Германии

Про нове покоління позашляховика Toyota Land Cruiser говорили довго і багато. Утім, це не дивно, адже презентацію автомобіля переносили кілька разів. Новинку вже показували на рендерних знімках. Також вона неодноразово потрапляла в об’єктиви фотошпигунів, але тільки в камуфляжі. Тепер настала черга живих фото.

Новий Kia Sportage представлено офіційно

Новий кросовер дебютував на автосалоні в Шанхаї. Тут звичний нам Kia Sportage отримав трохи інше ім’я – Sportage Ace. Зазначимо, що в 2020 році виробник вже показував кросовер на автосалоні в Гуанчжоу, але тоді це був передсерійний зразок. Зараз можемо подивитися на виробничий екземпляр, нехай це не та машина, яку ми очікували – глобальний Кіа Спортейдж з’явиться пізніше.

Електричний Mercedes Actros проходить останні випробування

Компанія Paulaner GSG з Мюнхена завершує серію споживчих тестів електричної вантажівки Mercedes-Benz eActros, що проводяться на реальних маршрутах з 2018 року.

Українець придумав новий спосіб обманювати камери і радари

Черговою сенсацією Закарпаття став чоловік, який представився поліцейським як Юрій Петрович. Причиною зупинення його транспортного засобу послужила “невидимість” номерного знака для радара контролю швидкості. Згідно з ПДР, порушенням вважається закриття номерного знака іншими предметами, його невидимість на відстані 20 метрів або забруднення. Нічого з перерахованого вище не було помічено на зупиненому поліцією автомобілі. При цьому номерний знак не читався приладом TruCam. Пристрій не розпізнав один із символів.

У Німеччині продають ідеальний ВАЗ-2101

Однією з радянських моделей, які експортувалися в Європу, була “Копійка”. Цей автомобіль є символом цілої епохи. Ось тільки знайти його в наші дні в ідеальному стані — непросте завдання. Однак у шанувальників цієї машини з’явився шанс роздобути її в свої руки, причому не стандартний варіант, а експортний.