X

Новий Land Rover Defender отримав «вінтажний» пакет та двигун V8

Также в семейной линейке появилась пятиместная версия Outbound

Land Rover представив кілька оновлень для позашляховика Defender. Зокрема версія Defender 110 отримала «вінтажний» пакет County Exterior. Подовжений Defender 130 тепер можна замовити з 5,0-літровим компресорним V8 віддачею 500 к.с. та 610 Нм крутного моменту. З таким агрегатом восьмимісний позашляховик пришвидшується з місця до 100 км/год за 5,7 секунд.

Але головне придбання — нова п’ятимісна модифікація Defender 130 Outbound. Мінімальний об’єм багажного відділення такого позашляховика — 1329 літрів, що, безумовно, оцінять поціновувачі подорожей. Для кріплення вантажу передбачені такелажні петлі та сітка.

Defender 130 Outbound доступний у чотирьох кольорах кузова: Fuji White, Santorini Black, Carpathian Grey та Eiger Grey. Незалежно від основного кольору бампери та вставки у решітці радіатора пофарбовані у матовий відтінок Shadow Atlas Matt, вентиляційні решітки в передніх крилах — у Anthracite. У оздобленні інтер’єру використано шкіру Windsor або зносостійку тканину Resist темних відтінків.

Land Rover Defender 130 Outbound доступний із бензиновим або дизельним двигуном V6 сімейства Ingenium з 48-вольтовою системою. Коробка — безальтернативний восьмиступінчастий «автомат». Привід — повний. У стандартній комплектації селектор їздових режимів Terrain Response 2 та пневматична підвіска із електроннокерованими амортизаторами.

У Великій Британії цінник нового Land Rover Defender стартує від $101 355.

Читайте також:
Land Rover Defender може отримати практичну версію