X

Новий Logan 2020 показали в найкрутіших модифікаціях

Новые Logan и Sandero – надежда и опора сегмента бюджетных авто. Кроме стандартных седана и хэтчбека появилась возможность взглянуть на самые смелые модификации

Ще кілька років тому румунська компанія Dacia, яка належить Renault, стояла осторонь і спостерігала за своїми успішнішими конкурентами, задовольняючись лише незначною кількістю покупців. Час минав, модельний ряд виробника розширювався, а разом з ним і кількість задоволених клієнтів. Новий сплеск споживчої активності ознаменований презентацією останнього покоління Logan і Sandero, які незабаром з’являться і під брендом Рено.

Нові моделі Dacia стали сучаснішими як зовні, так і всередині. Вони отримали значне оснащення, як у дорожчих марок,  зберігши бюджетний цінник. Та й компанія Dacia завдяки цим авто вийшла на інший рівень. Тепер марка стала більш впізнаваною і самостійною, а її бюджетники по-справжньому стильними.

Нині виробник представив громадськості нове покоління моделей Logan, Sandero і Sandero Stepway. При цьому популярна версія Logan MCV у лінійці відсутня. За даними інсайдерів, ця модифікація у звичному нам форматі не буде присутня в модельному ряду марки. Хоча ймовірність, що вона змінить форм-фактор і все ж поповнить лінійку бренду, є.

Читайте також:
В Украине появился электромобиль Renault за $9000 (фото)

Звісно, незалежні художники пофантазували на цю тему і показали свої версії Dacia Logan MCV нового покоління. Щоправда, одним універсалом обмежуватися не стали, а показали ще кілька варіантів нового Логан у різних кузовах. Чи скористаються дизайнери компанії цими напрацюваннями — невідомо, але ідеї цілком гідні і можуть знайти своє відображення в реальних авто. До речі, кабріолет має класний вигляд.