X

Новий мотор та багате оснащення: Chevrolet представив оновлений пікап Silverado HD

Минулого року компанія Chevrolet представила оновлений пікап Silverado 1500, а тепер вона показала рестайлінговий Silverado HD.

Новинка кардинально відрізняється від попередника. У неї нові ліхтарі з С-подібними світлодіодними денними ходовими вогнями, більш агресивний передній бампер, модернізована решітка радіатора і видозмінені задні ліхтарі. На капоті з’явився ковш із написом «Chevrolet». Також пікап доповнили новими буксирувальними гаками.

Silverado HD запропонують у шести відтінках для кузова: Sterling Grey, Dark Ash, Radiant Red, Auburn Metallic, Lakeshore Blue Metallic та Meteorite Metallic. Також буде доступна широка гама колісних дисків. Лінійку моделі доповнить новий варіант із приставкою ZR2 у назві та спецверсія Midnight Edition.

Багато змін сталося і у салоні моделі. У його оснащення включили 12,3-дюймову цифрову панель приладів, мультимедійну систему з 13,4-дюймовим екраном, модернізовану центральну консоль і слот для бездротової зарядки смартфона. У топовому варіанті High Country також буде доступна аудіосистема Bose з сімома динаміками та сидіння Ares з підігрівом та вентиляцією. В оздобленні використаний міцний текстиль та висококласна шкіра.

У рух оновлений пікап призводить 6,6-літровий бензиновий двигун V8 потужністю 401 к.с. і 628 Нм крутильного моменту. Також доступна версія з модернізованим дизельним двигуном Duramax на 470 к.с. та 1320 Нм. Обидва агрегати пов’язані з 9-ступінчатою автоматичною коробкою передач Allison.

Читайте також:
Позашляховик Chevrolet Tahoe отримав «заряджену» версію (відео)