X

Новий Nissan Note зміниться до невпізнання

Следующий Nissan Note будет трехрядным минивэном с полным приводом и сдвижными задними дверями

Японські журналісти поділися інсайдерською інформацією про флагманський компактвен Nissan Note. Перше покоління субкомпактвена з’явилося в 2005 році, але глобальною модель стала тільки через сім років, коли на ринок вийшло друге покоління японського флагмана. Для європейського ринку Note складають на заводі Nissan у Великобританії. Друге покоління моделі оновилося в 2016 році і найпомітнішим нововведенням стала поява гібридної модифікації  e-Power.

Читайте також:
Какие культовые авто Nissan разработал в Америке

Зараз компанія готує третє покоління флагмана. Зміна поколінь принесе компактвену модернізований «візок», збільшену колісну базу, трирядний салон і повністю перероблений дизайн кузова зі зсувними задніми дверима, як у повнорозмірних побратимів. Новинці обіцяна спортивна зовнішність з похилим лобовим склом, плавною лінією даху, світлодіодною оптикою і масивною радіаторною решіткою з вертикальними планками.

Гібридну модифікацію Nissan Note третього покоління укомплектують 1.2-літровим трициліндровим рядним мотором, що видає 80 к.с., і 110-сильним електродвигуном. Комбінована витрата палива версії e-Power не перевищить 4 л/100 км. За попередньою інформацією модель запропонують з переднім і повним приводом. За доплату буде доступний семимісний салон.

На ринку новий Nissan Note очікується влітку 2020 року.

Читайте також:
Новый Nissan Note получил новую технологию безопасности Safety Shield