X

Новий величезний кросовер Kia – перше зображення

Электромобиль сможет преодолевать на одном заряде 400 км

Kia має намір доповнити свою електричну лінійку новим кросовером. Про це корейський виробник заявив ще в січні цього року, коли анонсував масштабну стратегію розвитку бренду.

Звісно, компанія не стала розкривати подробиці про електрокросовер, лише сказавши, що презентує його у 2024 році. Однак інсайдерам вдалося дізнатися деяку інформацію і навіть створити перший рендер моделі. Відомо, що новинка отримає назву Kia EV7 і базуватиметься на новій модульній платформі E-GMP (Electric Global Modular Platform), розробленій спільно з Hyundai.

Великий кросовер Кіа отримає незграбний кузов із різкими рубаними лініями. Трикутна оптика й агресивний бампер із широким повітрозабірником чудово впишуться в екстер’єр. А широкі колісні арки з чорними пластиковими накладками увиразнять високий кліренс моделі. Імовірно, салон автомобіля розрахований на сімох пасажирів, і буде доволі просторим і комфортним.

Читайте також:
Новий дешевий кросовер Kia – перші фото

Технічна частина новинки тримається в секреті. Інсайдери припустили, що вона зможе проїхати на одному заряді принаймні 400 км. Також відомо, що в моделі з’явиться аналог від компанії Hyundai. Йдеться про кросовер Ioniq 7, який також дебютує у 2024 році. Ймовірно, у електричних кросоверів буде ідентична силова установка.