X

Новий Peugeot 2008 став ще вигідніше завдяки особливій комплектації з МКПП

Бренд PEUGEOT розширює межі можливого своєї популярної моделі PEUGEOT 2008 – відтепер покупцям доступна версія з 6-ступінчатою механічною коробкою перемикання передач (МКПП). Даний автомобіль пропонується з 1,2-літровим 130-сильним бензиновим двигуном PureTech і в комплектації Allure. При цьому ціна нової версії виявляється найбільш привабливою в модельній лінійці PEUGEOT 2008 – від 506,8 тис. грн. Таким чином, новий кросовер PEUGEOT 2008 намагається максимально відповідати запитам покупців, пропонуючи широкий вибір двигунів, комплектацій і коробок передач.

Багато покупців автомобілів як і раніше надають перевагу механічній коробці перемикання передач. Любителі «механіки» призводять пару важливих для них переваг подібної трансмісії над «автоматом»: по-перше – відчуття максимального контролю над автомобілем, а по-друге – номінальний виграш в динаміці і паливній економічності. Кросовер PEUGEOT 2008 нового покоління в Україні спочатку стартував лише з передовими і сучасними автоматичними трансмісія ЕАТ6 або ЕАТ8 японської компанії Aisin (в залежності від типу двигуна). Однак намагаючись відповідати максимально широкому колу покупців, відтепер прийнято рішення додати в гаму моделі PEUGEOT 2008 також і версію з 6-ступінчатою МКПП.

Новинка PEUGEOT 2008 PureTech 130 S&S комплектується 1,2-літровим бензиновим турбо-мотором, який розвиває потужність 130 к.с. і крутний момент 230 Нм. Згідно з паспортними даними, версія з МКПП забезпечує розгін 0-100 км/год за 8,9 секунди і здатна досягати максимальну швидкість в 198 км/ч, споживає 4,5 л палива на 100 км (в змішаному циклі). При цьому автомобіль відповідає екологічним нормам EURO 6.3 – це найбільш високий екологічний клас серед всіх доступних в Україні версій кросовера PEUGEOT 2008.

Важливо відзначити, що вибір механічної трансмісії не означає будь-яких обмежень в комплектації для покупця. Так, нова версія PEUGEOT 2008 з МКПП пропонується в досить повній комплектації Allure: світлодіодні фари Eco LED, 17-дюймові колісні диски «SALAMANCA», цифрова панель приладів «Peugeot i-Cockpit 3D», функція розпізнавання втоми водія, система попередження і запобігання зіткнень «Active Safety Brake», моніторинг і корекція рядності руху «Lane Correction Assist», клімат-контроль, 7-дюймовий сенсорний дисплей з підтримкою Android Auto і Apple CarPlay, системи ABS і ESP, шість подушок безпеки, датчики паркування спереду і ззаду, камера заднього виду, тд. В якості опції, клієнтам запропоновані: фарби типу «металік» або «перламутр», заводська вбудована сигналізація, бездротова зарядка для смартфона. Також можлива установка різних фірмових аксесуарів PEUGEOT. Ціна автомобіля PEUGEOT 2008 PureTech 130 S&S Allure МКПП-6 – від 506,8 тис. грн. (2019 р.в.) або від 517,6 тис. грн. (2020 р.в.), що робить новинку найдоступнішим варіантом в гамі PEUGEOT 2008.

Важливо відзначити, що клієнт може ознайомитися з різними доступними варіантами PEUGEOT 2008 року в фірмовому онлайн конфігураторі моделі – це допоможе вибрати ідеальний кросовер для себе і замовити його у виробництво. Для тих покупців, які хочуть придбати автомобіль максимально швидко, доступна функція перегляду складу автомобілів PEUGEOT в Україні – із зазначенням конкретної комплектації, кольору кузова, оздоблення салону, дилера і місцезнаходження автомобіля. Як і всі інші моделі PEUGEOT, новий кросовер 2008 року можна придбати в кредит або лізинг на вигідних умовах. Також на автомобіль діє збільшена гарантія – три роки або 100 тис. км пробігу, а ціна проведення стандартного ТО зафіксована для всіх дилерів в рамках одного регіону.

Таким чином, нова версія автомобіля пропонує всі ключові переваги моделі PEUGEOT 2008 – яскравий і оригінальний дизайн, зручний салон, передове оснащення, вигідні умови покупки і утримання – тільки тепер з МКПП. Прийом замовлень на нову версію автомобіля вже відкритий, а автомобілі знаходяться на шляху в Україну.