X

Новий пікап Subaru Outback показали на першому зображенні

Рендер раскрывает дизайн пикапа, который мог бы выпустить японский производитель

Лінійка моделей Subaru відрізняється різноманітністю, тому шанувальники марки можуть обрати авто на свій смак і гаманець. Та незважаючи на широкий асортимент, знайшлося у виробника і одне упущення. Річ у тім, що в модельному ряду японського бренду немає пікапів.

Видання Motor1 взялося виправити цю ситуацію і опублікувало рендерне зображення моделі, що демонструє, який вигляд може мати пікап Subaru. Довго фантазувати і наділяти автомобіль футуристичною зовнішністю дизайнери не стали. Вони взяли за основу знятий з виробництва Subaru Baja( Субару Баха), який випускали в 2002-2006 роках, і трохи допрацювали його, привівши зовнішність у відповідність до актуальних тенденцій.

Рецепт створення нового Baja доволі простий. Необхідно взяти стандартний кросовер Subaru Outback і на місці багажного відсіку спорудити вантажну платформу. Для більшої міцності і надання машині характерного для цього сегменту стилю, додати кілька перекладин у хвостовій частині, а також встановити на даху міцні рейлінги.

Читайте також:
Subaru Forester 2022 выехал на дороги в новом дизайне (фото)

Чи скористається виробник цією ідеєю, невідомо. Однак варто відзначити той факт, що незабаром на ринок вийдуть пікапи Ford Maverick і Hyundai Santa Cruz, тому випустити конкурента цим моделям було б незайвим.