X

Новий Renault Duster показали на офіційних фото

Третє покоління кросовера Duster під маркою Dacia представили наприкінці минулого місяця. Нині ж на фото показали популярну модель під брендом Renault.

Відмінності між автомобілями мінімальні. Зводяться вони до напису Renault між фарами замість Dacia, емблеми у формі ромба на дверях багажника. Салон також ідентичний крім шильдиків. Відомо, що його збирання налагодять на заводі компанії у Туреччині.

На сайті виробника вказано, що новий Renault Duster запропонують із бензиновими моторами та гібридною установкою. Модель буде доступна з 1,2-літровим трициліндровим турбодвигуном потужністю 130 к.с., який доповнений 48-вольтовим стартер-генератором і працює у парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач та системою повного приводу.

Читайте також:
Новий електрокар Renault розсекретили до прем'єри (фото)

Модифікація Duster Eco-G 100 оснащуватиметься 1,0-літровим 3-циліндровим турбомотором із заводським ГБО і видаватиме 100 к.с. потужності. Топова версія моделі поставлятиметься з 1,6-літровим атмосферним двигуном, який доповнений електромотором. Сумарна віддача установки складає 140 к.с.