X

Новий ролик в соціальних мережах: знаменитий ведучий Річард Гаммонд зізнається в любові до Opel

Ви вже чули про Opel Oliver? Саме так популярний ведучий Річард Гаммонд охрестив свій Opel Kadett 1963 випуску. Адже між Гаммондом і його «Олівером» існує дуже тісний зв’язок: він купив цей Opel Kadett в 2007 році в Ботсвані і зробив на ньому справжній пробіг Африкою на зйомках передачі «Top Gear». Тепер Гаммонд відкриває свій гараж для Opel і користувачів соціальної мережі – автолюбителів DriveTribe. У відео на YouTube Річард розповідає, чому йому подобається Opel і що він планує зробити зі своїм «Олівером». У ролику він також знайомиться з новим Opel Mokka, використовуючи фільтр доповненої реальності (Augmented Reality filter), розроблений командою Opel.

Це називається дружбою: на Opel Oliver можна покластися

Річард Гаммонд – справжній фанат автомобілів. Автолюбителі знають його як невтомного телевізійного ведучого передач Top Gear і The Grand Tour, на яких він регулярно затівав абсолютно божевільні тести і піддавав свої автомобілі найжорстокішим випробуванням. Так було з Opel Kadett 1963 випуску, на якому Гаммонд 13 років тому вирушив з Ботсвани в 1000-мильний тур півднем Африки. Із самого початку між ним і його новим супутником встановився тісний зв’язок, і він охрестив Kadett «Олівером». Незважаючи на складний маршрут, «Олівер» жодного разу не підвів його і виявив свої найкращі якості, які, за словами Гаммонда, ми так цінуємо в людях. «Адже “Олівер” виявився справжнім сміливцем. Він був таким надійним, яким може бути тільки найкращий друг», – похвалив Гаммонд свій Opel Kadett A.

Не випадково Kadett A досі є символом епохи німецького «економічного дива». У період з 1962-го до 1965 років із конвеєра зійшло 650 000 автомобілів, що подарували свободу пересування дуже різним людям і сім’ям. На цей автомобіль встановлювали чотирициліндровий двигун потужністю 40 к.с., він був недорогим в експлуатації і до того ж мав місткий багажник і просторий салон, що вельми дивувало власників малолітражок того часу. Як свідчив рекламний слоган того часу: «Opel Kadett, або просто O.K.».

Однак, перетинаючи річку посеред савани «Олівер» не втримався і поплив, що викликало у Гаммонда крик відчаю, який увійшов в історію телебачення. Не дивно, що він не захотів полишати свого «Олівера» в Африці і взяв його у свій гараж у Великій Британії. Після реставрації його Kadett пройде ще сеанс оновлення – але яким воно буде? Ви можете залишати свої коментарі в соціальних мережах.

«Ще й нині цей автомобіль багатьох захоплює і зовсім не ламається – адже там нема чому ламатися» – сказав ведучий. Словом, ще в Kadett виявилися якості Opel, характерні для нових моделей з логотипом блискавки, однією з їх яких є здатність дарувати саме те, що потрібно водію і пасажирам для комфортних поїздок.

Ефектний автомобіль майбутнього: Opel Mokka і тривимірний фільтр доповненої реальності

Цілком логічно, що Гаммонду захотілося уважно роздивитися новий Opel Mokka на своєму смартфоні – за допомогою фільтру доповненої реальності. У реальності ведучий бачить свого «Олівера», який стоїтьу гаражі, а на екрані смартфона на його місці новий Mokka. «Це справді крутий інструмент. Із ним треба експериментувати і далі, у нього величезний потенціал», — зазначає Гаммонд і ставить цифровий Mokka поруч зі своїми собаками через екран смартфона. Можливості представити новий Opel в будь-якому оточенні воістину безмежні. Усім, хто хоче уважно роздивитися новий Mokka з будь-якого ракурсу, Гаммонд рекомендує: «Поставте собі цей фільтр!» А якщо ви хочете дізнатися ще більше новин про «Олівера» Гаммонда і новий Opel Mokka, залишайтеся з нами!