X

Новий Skoda Kodiaq, бюджетний електрокар Nissan і залишений автосалон — головні новини

Самые свежие новинки, электрический грузовик и кое-что из истории автопрома

Найбільший кросовер чеської марки дочекався планового рестайлінгу. Що саме зміниться в його зовнішності, поки що складно сказати. Ми бачили лише численні шпигунські фото. Але те, що нам покажуть новий Skoda Kodiaq цього року, не викликає сумнівів.

Чеський дизайнер створив рендери, взявши за основу шпигунські знімки Skoda Kodiaq 2022 модельного року. Хонза Лушовскі трохи змінив передню частину автомобіля, звертаючи при цьому увагу на радіаторну решітку і фари. Водночас на кормі художник відобразив більш скромні зміни

Дешевий електромобіль Nissan-Mitsubishi

Компанії Nissan і Mitsubishi спільно розробляють електричний сіті-кар, про це повідомляють японські ЗМІ. Новинка використовує загальні напрацювання виробників-членів Альянсу. Запас ходу — до 200 км. Передбачувана ціна — від $9000.

Залишений автосалон з сотнями непотрібних автомобілів

Час від часу в різних куточках світу знаходять занедбані ангари, стоянки і дилерські центри, повністю забиті автомобілями. Причому найчастіше ці машини не проїхали і кількох кілометрів. Колись нові транспортні засоби просто простоюють без належного обслуговування, поступово перетворюючись на купу непотрібного металобрухту. Саме такий дилерський центр виявили в Огайо (США). На його стоянці вже близько трьох десятків років стоять автомобілі різних марок з Європи, Японії та США.

Історія дорожніх моделей Maserati

13 березня 1947 року на Женевському автосалоні відбулася прем’єра першого спортивного автомобіля марки Maserati, призначеного для доріг загального користування Цей автомобіль Maserati А6 1500 був розроблений не для перегонів, як попередники, а для повсякденної експлуатації любителями швидкісної їзди.

Суперник Tesla Semi вже на дорогах

Північноамериканські виробники щосили готуються до запуску на ринок магістральних тягачів на електротязі. У мережі з’явився ролик із тестів вантажівки Nikola Tre. У сюжеті завдовжки лише в кілька секунд показано сідельний тягач, що їде засніженою дорогою. Видно, що він з напівпричепом, завантаженим бетонним баластом.