X

Новий Skoda Kodiaq засвітили напередодні дебюту (фото)

До офіційного дебюту нового кросовера Skoda Kodiaq залишилися лічені дні. Його мають намір показати наступного тижня. А поки що чеський виробник опублікував серію цифрових фото флагмана.

Судячи з тизерів, Kodiaq 2024 став брутальнішим зовні. У нього збільшена решітка радіатора, більш тонкі фари та С-подібні задні ліхтарі, які об’єднані тонкою світлодіодною смугою. У моделі немає дверних ручок, але це, ймовірно, тільки на тизері.

Повідомляється, що Kodiaq буде на 61 мм довшим за актуальну версію моделі. Колісна база збільшена до 2791 мм. Приріст у розмірах дозволив зробити салон кросовера просторішим, а багажний відсік – місткішим. Об’єм останнього приріс на 75 літрів і становить 910 л. У трирядної версії він дорівнює 340 літрам.

Читайте також:
Skoda виходить на ринок В'єтнаму

У оснащення салону тепер входить 10,25-дюймова цифрова панель приладів і мультимедійна система з 13-дюймовим екраном. Skoda Kodiaq збереже платформу MQB Evo і буде доступний у п’яти та семимісцевій версіях. Його запропонують з 1.5 TSI, 2.0 TSI та 2.0 TDI двигунами. Всі вони будуть з’єднані з семиступінчастою автоматичною коробкою передач. Також моторну гаму поповнить гібрид на основі 1,5 TSI, з’єднаний із шестиступінчастою коробкою передач DSG. Привід – передній та повний.