X

Новий Smart буде електричним кросовером (фото)

Навесні цього року дебютував компактний кросовер Smart#1. Модель вийшла дуже вдалою та зібрала багато позитивних відгуків від експертів у галузі. Тому компанія підготувала ще одну модель, яка трохи більша за представлену.

Знімки новинки під назвою Smart#3 з’явилися у базі Мінпромторгу Китаю. Судячи з них, модель багато в чому повторить Smart #1. Головною її відмінністю стане купеподібний кузов. Довжина кросовера – 4440 мм при колісній базі 2785 мм. Ширина і висота становлять 1844 та 1556 мм відповідно. Це робить модель найбільшою в лінійці німецького виробника.

Базується новинка на платформі SEA, яка розроблена Mercedes-Benz та Geely. Як повідомляє видання Car News China, Smart#3 пропонуватиметься з тими ж двигунами, що і його молодший брат. Тобто базовою стане версія з 272-сильним електромотором, а потім запропонують варіант від Brabus з агрегатом на 428 к.с. Останній зможе досягати першу сотню за 3,9 секунди. Запас ходу очікується лише на рівні 400 км. Ціну новинки озвучать ближче до старту продажу.

Читайте також:
Всі біди стареньких smart першого покоління за $2000-5000