X

Новий SsangYong, доступний Ford і водневий автобус — головні новини

А еще – неизвестная судьба Hyundai Veloster и Москвич из Германии

Корейська компанія вирішила представити модернізований пікап SsangYong Rexton Sports — новинка представлена офіційно. Вже оголошено прийом попередніх замовлень в Кореї. Звісно, це варто розглядати як позитивний момент — будь-яка нова модель може врятувати компанію від банкрутства.

Ford підготував класного суперника Skoda Octavia

Новий Ford Escort 2022 отримав іншу радіаторну решітку в стилістиці актуального Focus. Також седану дісталися нові бампери, капот, корпуси бічних дзеркал заднього виду і повністю світлодіодна оптика. Задні ліхтарі з’єднані хромованою декоративною смугою.

В Австралії побудують водневий автобус

Компанія Volgren, виробник автобусів із Мельбурна (Австралія), оголосила про свої плани створити машину на водневих паливних камерах вже протягом найближчих двох років. Таким чином це буде перший транспортний засіб такого типу місцевого виробництва, який виїде на дороги.

У Hyundai задумалися про скорочення модельного ряду

Чотиридверний хетчбек Hyundai Veloster завжди був доволі дивною моделлю. Але навіть у автомобіля з такою нетривіальною зовнішністю є свої шанувальники. Саме завдяки їм машина протрималася на конвеєрі майже десять років і встигла змінити покоління. Нагадаємо, унікальна риса моделі — асиметричні пасажирські двері: справа одна, зліва дві. В останні роки продаж Veloster зменшився, що змусило виробника застосувати фінансові стимули на окремих ринках. Однак вони не дали бажаного результату. Корейська марка задумалася про припинення випуску цього авто.

Ідеальний Москвич знайшли в Німеччині майже без пробігу

Автомобіль не стандартний. Він оснащений 1,6-літровим двигуном ВАЗ потужністю 76 к.с. і 121 Нм крутильного моменту. До Німеччини він прибув в 1995 році, і за всю свою історію проїхав лише 2000 км. Зберігалася машина в сухому опалювальному гаражі. Як результат, перебуває в практично ідеальному стані. Експортний екземпляр Aleko 2141 S можна відрізнити від стандартного тільки за загнутою вниз вихлопною трубою і аудіоплеєром.