X

Новий Toyota LC 300 підготували до ще більш суворого бездоріжжя

Автомобилю увеличили дорожный просвет и расширили колею

Ісландська компанія Arctic Trucks доопрацювала позашляховик Toyota Land Cruiser 300, перетворивши його на справжній всюдихід. Проект отримав назву Arctic Trucks LC300 AT35 і буде запропонований у країнах Близького Сходу. Пізніше подібного роду модернізації зможуть замовити власники позашляховиків і з інших країн.

Доопрацювати можна LC300 в будь-якій комплектації. Тюнери оснащують автомобіль проставками пружин і амортизаторів, а також посиленими кронштейнами (стосується тільки задніх амортизаторів). До того ж на позашляховик встановлюють розширювачі колісних арок і бампери, що збільшують кути в’їзду і з’їзду до 37 і 30 градусів відповідно.

Їздить Arctic Trucks LC300 AT35 на 17-дюймових колесах, взутих у шини діаметром 35 дюймів. Диски встановлені зі сталевого сплаву. В результаті всіх цих модифікацій у позашляховика колія збільшилася на 320 мм до 1840 мм, а дорожній просвіт зріс з 230 до 270 мм. Також автомобілю провели антикорозійну обробку швів кузова і днища.

Читайте також:
Toyota Land Cruiser перетворили на ретро-пікап на честь ювілею моделі

Додатково до автомобіля пропонують придбати шноркель і посилену лебідку. Вартість доопрацювань поки що не розголошується. Утім, як і те, коли подібні модернізації можна буде замовити.