X

Новий український автомобіль, класний кросовер Chery і самоскиди Volvo — головні новини

Только самое интересное и важное из автомобильного мира

Один із незалежних дизайнерів запропонував свій варіант новинки від ЛАЗа. На його думку, підприємству потрібно переходити на випуск легкових машин. Причому почати варто з популярних наразі кросоверів. І фантазувати щодо назви не варто. Найкраще відродити культове ім’я ЛАЗ-695. Свої домисли художник підкріпив кількома рендерами.

Chery показала стильний сучасний кросовер

Місцем дебюту оновленого Chery Tiggo 7 Plus став автосалон у Ченду. Зовні китайський кросовер, що пережив рестайлінг, відрізняється іншою радіаторною решіткою, повітрозабірниками, новими бамперами і трохи зміненою оптикою.

В Україні реалізована партія новітніх самоскидів Volvo FMX

Вантажівки Volvo Trucks нового покоління продовжують розходитися регіонами України. І тому найсвіжіший приклад — поставка 15 самоскидів сімейства FMX, які будуть задіяні на будівництві нових будівельних гіпермаркетів “Епіцентр”.

Скільки українці заплатили за розмитнення

За 2,5 місяці, а саме з 15 червня до 27 серпня, на українські номери було переведено близько 28 тисяч автомобілів. Це принесло бюджету країни понад мільярд гривень.

Один із найкращих класичних позашляховиків Toyota виставили на продаж

Новий власник у автомобіля з’явиться зовсім скоро — 3 вересня. Аукціон Sotheby’s продасть його на спеціальному заході, приуроченому до Дня праці в Оберні, штат Індіана. Попередньо, за класичний пікап Тойота планують виручити від 35 до 45 тисяч доларів.