X

Новий український всюдихід, бюджетник Skoda і вантажний автопоїзд, якому понад 100 років — головні новини

Самое интересное и важное из автомобильного мира – глобального и украинского

Українська компанія Atlas Industry, виробничі потужності якої розташовані в Дніпрі, розробила унікальний супервсюдихід. Автомобіль дебютував в ролі концепту, але найближчим часом вирушить у серійне виробництво, оскільки транспортний засіб успішно пройшов необхідні етапи випробувань.

Skoda Kushaq – новий бюджетний кросовер бренду

Новий кросовер Skoda Kushaq 2022 — довгоочікувана прем’єра, яка нарешті відбулася. Компанія показала стильну модель з усіх боків і порадувала шанувальників багатим оснащенням.

У 1913 році в Україну було поставлено вантажний автопотяг Bussing

Як відомо, в перше десятиліття XX століття фірма Bussing була найбільшим виробником середніх і важких вантажівок у світі. А згодом вона увійшла до складу іншої відомої компанії — MAN. І от 17 березня цього року представництво «МАН Трак енд Бас Юкрейн» оприлюднило цікавий факт. Виявляється, ще в 1913 році в нашу країну було продано бортову вантажівку Bussing, причому з двовісним причепом

Новітній Peugeot 308 представлено з унікальним дизайном

Через вісім років французький виробник представив нове покоління Peugeot 308. Ці роки не минули дарма — традиційно симпатичний хетчбек помітно покращав, при цьому продовживши ідеї попередника.

Величезний Hyundai Staria здивував «космічним» дизайном

Південнокорейський виробник запропонує новий вен Hyundai Staria у двох варіантах виконання. Покупці зможуть обирати між стандартним і Premium, що відрізняються як зовні, так і інтер’єром. Новий Hyundai Staria, в перекладі “зірка”, отримав своє ім’я не випадково. Цією назвою виробник вирішив продовжити тему космічних кораблів і наукової фантастики. Іншими словами, новинка зможе порадувати покупців максимальним комфортом, обгорнутим у футуристичний і технологічний дизайн.