X

Новий рівень якості олив Е-ТЕС

«Краща реклама будь-якого товару – його якість» – Томас Роберт Дьюар

Для кожного водія першим і безперечним аргументом при виборі оливи є його якість. Е-ТЕС – німецький бренд, який сам по собі асоціюється з бездоганною німецькою якістю, оголошує про ребрендинг олив Е-ТЕС. Оновлення, як повідомляє прес-служба компанії AutoChemie Bitterfeld GmbH, торкнулися якості олив і дизайну каністри.

Оновлена версія олив забезпечить ще більш надійний захист, а новий дизайн каністри зверне на себе більше уваги і буде зручнішим для покупця. Крім редизайну металевих каністр істотно змінилася якість моторних олив Е-ТЕС. На підставі багаторічних досліджень фахівці компанії AutoChemie Bitterfeld GmbH зробили серйозний крок у майбутнє автомобільних олив. Додавання спеціального комплексу присадок MiDEP на основі відкриття ефекту реметалізаціі забезпечує дбайливий догляд за двигуном, запобігаючи його передчасному зносу.

В працюючий механізм під впливом теплової енергії компоненти комплексу MiDEP потрапляють в зони зносу стінок, і виступають центрами будівництва додаткового захисного шару, що компенсує фізичний знос механізму. В результаті досягається замкнутий цикл «знос-відновлення», що дозволяє реалізувати принцип самовідновлення механізмів.

Моторна олива Е-ТЕС забезпечує надійний захист як в умовах холодного пуску, так і при максимальних навантаженнях в режимі робочих температур. Крім цього, олива відрізняється миючими властивостями і забезпечує антикорозійний захист. Моторні оливи Е-ТЕС відповідають сучасним вимогам, що пред’являються автовиробниками до якості технічних рідин. У лінійці Е-ТЕС для легкових автомобілів є оливи преміум-класу в’язкості від 5W-20 і 5W-30 …. до 10W-40 і 20W-50. Абсолютним бестселером на українському ринку є моторна олива  5W-40. Детальніше про моторні оливи можна дізнатися на сайті https://e-tec.com.ua.

ПЕРЕВАГИ МОТОРНИХ ОЛИВ Е-ТЕС:

  • олива з адаптацією під пробіг (Mileage)
  • захист деталей (Defence)
  • зниження витрати палива (Economy)
  • збільшення потужності (Power)

ОНОВЛЕННЯ ДИЗАЙНУ

Змінився дизайн 1 і 4 літрових металевих каністр моторних і трансмісійних олив Е-ТЕС. Каністра бренду Е-ТЕС – втілена ідея комфортного і зрозумілого вибору продукції. На нових каністрах додатковим елементом стала етикетка, виконана у вигляді спідометра з інформацією про продукцію. Передбачена відривна етикетка-трансформер, яка є підкапотним інформаційним стікером при заміні оливи. Нововведення покликані зробити інформацію про продукти більш наочною і полегшити автовласникам правильний підбір оливи.

Каністри для олив Е-ТЕС відрізняються також більш ергономічною ручкою, що забезпечує зручність при транспортуванні і заливці оливи. Кришки каністр також покращені для зручності заміни або доливання оливи в двигун. Каністри Е-ТЕС укомплектовані спеціальної витяжною лійкою, що  забезпечена відривною укупоркою, що забезпечує надійну функцію захисту. Важливо відзначити, що каністра об’ємом один літр буде прямокутною, а не круглою.

Мастильні матеріали бренду Е-ТЕС, розлиті в нові каністри, будуть з’являтися в продажу з серпня 2021 року. Деякий час на ринку будуть представлені продукти в каністрах як старого, так і нового зразка.

З питань співпраці звертайтеся за телефоном – +380948211203

Офіційний сайт бренда Е-ТЕС – https://e-tec-de.com/

Е-ТЕС в Україні – https://e-tec.com.ua/