X

Новий власник кіпрської торгової компанії SNEL ENERGY LTD

Александрос Александру, громадянин Кіпру (Європа), став новим власником кіпрської торгової компанії SNEL ENERGY LTD, яка опосередковано володіє та керує мережею з понад 100 АЗС та 6 нафтобазами в Україні. Придбання відбулося 29 березня 2022 року, незважаючи на складні для України часи.

Свою кар’єру пан Александру розпочав у 2006 році як керівник активів в Primetel – постачальником послуг Інтернет-ТБ-телефонії на Кіпрі. З 2007 по 2012 рік він обіймав посаду старшого міжнародного банківського радника в Hellenic Bank. Згодом, пан Александру приєднався до команди юридичної фірми Michael Kyprianou & Co. LLC, де брав участь у розвитку бізнесу фірми. З 2015 року займається інвестиціями в нерухомість на Кіпрі та Німеччині, а з квітня 2021 року займається торговельною діяльністю в нафтогазовій сфері.

Пан Александру продовжує підтримувати команду працівників групи українських компаній і впевнений у величезному потенціалі компанії, який обов’язково реалізується після повернення України до мирного життя.

Наразі група продовжує виплачувати заробітну плату 214 співробітникам і, таким чином, підтримує своїх співробітників та їхні родини, щоб вони мали кошти в ці важкі часи.

Пан Александру знає, що Уряд України вирішив передати активи його групи в управління НАК «Нафтогаз». Він вважає, що цей факт є наслідком непорозуміння, оскільки він не має жодного зв’язку з російською владою. Він уже здійснив певні кроки для вирішення зазначеної ситуації та подав свої звернення до Посольства України в Республіці Кіпр, а також до Міністерства закордонних справ Республіки Кіпр.