X

Новий «заряджений» електромобіль Hyundai розсекретили за два дні до дебюту (фото)

Офіційний дебют нового високопродуктивного електрокара Hyundai Ioniq 5 N заплановано на 13 липня. Напередодні прем’єри на офіційному Youtube-каналі виробника з’явилося відео новинки. Його швидко видалили, але скріни розлетілися по мережі.

Судячи з них, електромобіль практично повністю повторить концепт, показаний раніше. Від стандартної моделі Ioniq 5 N відрізняється агресивним обважуванням, масивним спойлером на даху, глянсовими чорними кришками дзеркал заднього виду та додатковими повітрозабірниками. Також у нього зменшено дорожній просвіт.

Їздить високопродуктивний електромобіль на 21-дюймових двоколірних дисках з шинами 275/35 ZR21 та червоними гальмівними супортами з логотипом N. Ще є потужний дифузор. У салоні 5N встановлене спортивне кермо, нова мультимедійна система та спідометр з розміткою до 300 км/год.

Читайте також:
Hyundai Santa Cruz обзавівся «позашляховою» версією XRT

Про силову установку кросовера інформації поки що немає. Імовірно, він отримає два електромотори на 600 к.с., які дозволять розганятися з місця до 100 км/год за 3,5 секунди. Очікується, що Hyundai Ioniq 5 N отримає спортивний та дрифтовий режим.