X

Велика кількість дерева і приховані ніші — такий на вигляд дуже незвичайний кемпер

Его назвали в честь крошечного сумчатого животного

Mishima Daihatsu представила невеликий кемпер, який назвали на честь короткохвостого кенгуру Quokka. Своєю незвичайною назвою “будинок на колесах” завдячує схожості з цим крихітним мешканцем Австралії, який постійно щось ховає в своїй “сумці”. Наприклад, у кемпера є кілька прихованих ніш, в яких заховані мікрохвильовка і холодильник, але про це трохи пізніше.

Основою “дерев’яного” кемпера став мікроавтобус Daihatsu. Салон автомобіля повністю перекроїли. Тепер всі стіни, стеля і підлога оздоблені натуральним деревом. Є кілька прихованих ніш для техніки. Крім того, в підлозі заховані стіл і ящики. Під час стоянки їх можна використовувати для обіду на природі.

За необхідності задня частина “будинку на колесах” легко трансформується в спальне місце. За розмірами воно трохи менше стандартного двоспального ліжка.

У базову комплектацію новинки входять кілька роз’ємів USB, побутова розетка і 100-амперна батарея. За доплату виробник пропонує акумулятор підвищеної ємності, сонячні панелі на дах і багато іншого.

За “дерев’яний” кемпер просять від 22 415 до 25 200 доларів залежно від оздоблення. Придбати Quokka зможуть виключно японські покупці.

Читайте також:
Mercedes-Benz представив перший кемпер на електротязі