X

Оновлена ​​Hyundai Elantra помічена на вулицях Лос-Анджелеса (фото)

Hyundai взявся за оновлення лінійки своїх седанів. Черга дійшла до Elantra. Рестайлінгова модель зразка 2024 була помічена в Лос-Анджелесі абсолютно без камуфляжу.

Оновлений седан виглядає спортивнішим за попередника. У нього стрімкіший силует кузова з ефектними выштамповками. Elantra отримала широку решітку радіатора, візуально об’єднану з фарами, бампер із масивним повітрозабірником та скульптурний капот із великим значком Hyundai. На кормі також видно нові ліхтарі. В цілому, модель точно повторює Avante, який пропонується на ринку Кореї.

Салон оновленої Elantra на шпигунських фото не показаний. Інсайдери припускають, що він також буде виконаний у тій самій стилістиці, що й у Avante. Тобто в його оснащення увійде цифрова панель приладів, сучасна мультимедійна система з великим екраном, розумний клімат-контроль і ряд інших функцій.

Читайте також:
Представлений оновлений хетчбек Hyundai i20: фото та характеристики

Моторна гама рестайлігового седана наразі невідома. Офіційно Hyundai Elantra 2024 представлять влітку. Повідомляється, що крім стандартної версії до сімейства моделі повернеться високопродуктивна Elantra N. Але дата її дебюту поки не розкрита.