X

Оновлені електрокросовери Mercedes-Benz EQA та EQB доступні в Україні за ціною від 45 000 Євро

Оновлені електричні кросовери Mercedes-Benz EQA та EQB виходять на ринок України. Моделі вже доступні для бронювання у офіційних дилерів за ціною від 45 401 євро (на EQA 250+) та 45 678 євро (на EQB 250). Поставки в Україну очікуються вже на початку 2024 року.

Представники сімейства компактних автомобілів Mercedes-Benz завоювали серця шанувальників завдяки своїм ефектним кузовам SUV, потужному електроприводу та широким можливостям із технологією Electric Intelligence. Тепер вони стали ще привабливішими як для новачків, так і тих, хто планує поміняти свій електрокар на новий. Моделям удосконалили дизайн та оснащення.

Упізнати оновлені електрокросовери можна по темній заглушці на місці радіаторної решітки з зірковим фірмовим патерном, об’єднаним ДХО фар, новому бамперу, заднім ліхтарям з іншою графікою. Серед оновлень в інтер’єрі – кермо нового покоління із сенсорними панелями управління, а також обробка із коричнево-лаймового дерева з відкритими порами та новим патернам.

Інженери Mercedes-Benz покращили аеродинаміку та встановили нові колеса, чим збільшили запас ходу EQA до 560 км. Для п’ятимісного EQB вперше пропонується зчіпний пристрій із стабілізацією причепа ESP. Максимальна буксирувальна здатність становить 1400 або 1700 кг (для передньопривідної версії та версії 4MATIC).

В рамках оновлення салону кросовера центральний екран тепер входить у стандартну комплектацію. Зовнішній вигляд дисплеїв можна налаштувати за допомогою трьох стилів відображення (Лаконічний/Спортивний/Класичний) та трьох режимів (Навігація/Підтримка/Сервіс). Ще покращили функції зарядки в MBUX. Опціональна система об’ємного звучання Burmester у поєднанні з новим поколінням MBUX забезпечує чудовий звук технології Dolby Atmos.

Фахівці покращили сенсорну технологію. Тепер вона включає нову монофункціональну камеру і нову резервну камеру. Опціональний пакет допомоги містить активну систему утримання смуги руху, яка працює з кермовим керуванням замість ESP.