X

Оновлений Ford Bronco Sport показали зовні та всередині (фото)

Ford готується вивести на ринок оновлену версію компактного позашляховика Bronco Sport. Прототип новинки виїхав на тести, де й потрапив до об’єктивів фотошпигунів.

Тестовий мул покритий камуфляжем. Очікується, що йому підкоригують передню та задню частини. Варто зазначити, що шпигуни помітили не стандартну версію, а варіант для бездоріжжя. У нього міцні диски із шестиспицевим дизайном та смугою в стилі Mustang Mach-E Rally, взуті у масивні шини Goodyear R/T. Ще можна відзначити ширші пороги та нове облицювання на колісних арках, які роблять модель агресивнішою.

Шпигунам вдалося заглянути до салону оновленого Bronco Sport. Судячи з фото, він отримає інформаційну систему Ford SYNC4 з великим екраном (імовірно, розміром 13,2 дюйми) та розширений список систем допомоги водію й помічників безпеки. Ще трохи змістили вертикальні дефлектори на передній панелі та прибрали деякі фізичні кнопки для керування HVAC, замінивши сенсорними.

Читайте також:
Найпотужніший у світі: Ford презентував 720-сильний пікап F-150 (фото)

Коли відбудеться дебют рестайлінгового Ford Bronco Sport у компанії не називають. Також невідомо коли модель вийде на ринок. Але в каталозі оновлений позашляховик числиться як модель 2025 року.