X

Оновлений Jaguar XF помітили на тестах

Обновление принесет седану новую внешность и еще больше технологий в салоне

Седан Jaguar XF другого покоління представили майже п’ять років тому і зараз на нього чекає масштабна модернізація. Прототип новинки помітили на тестах. Судячи з кількості камуфляжу, на прем’єру оновленого седана доведеться ще почекати.

Під час рестайлінгу новинка отримає інші головні фари, інший бампер і графіку задніх ліхтарів. Щоб не здавати позиції і бути конкурентоспроможним, Jaguar XF обзаведеться якісним салоном і технологічним інтер’єром. Очікується, що новий седан отримає 12.3-дюймову цифрову приборку і окремий екран для керування кліматичною системою (як у кросовера I-Pace).

Інформації про моторну гаму немає. Очікується, дизельні варіанти стануть екологічнішими, щоб відповідати європейським екологічним нормам. Крім того, виробник не раз обіцяв, що, починаючи з 2020 року у кожної моделі буде мінімум одна електрична версія. Можливо, така з’явиться і у седана XF.

Оновлений Jaguar XF стане не єдиною новинкою, яку покажуть цього року. До нього приєднається електрична версія XJ наступного покоління.