X

Офіційно представлено стильний ліфтбек MG7 (фото)

Лінійка британської марки поповнилася спортивною новинкою – ліфтбеком MG7, який має стати флагманом компанії.

Модель отримала стрімку зовнішність із сильно похилим вітровим склом та яскраво вираженими задніми крилами. Вузькі світлодіодні фари, масивна решітка радіатора та скульптурний капот роблять екстер’єр автомобіля агресивнішим. На кормі увагу привертають ліхтарі, об’єднані в єдиний блок, вбудований спойлер з качиним хвостом, чотири патрубки вихлопної системи та активне заднє антикрило з триступеневим розкриттям.

У довжину новинка досягає 4884 мм при колісній базі 2778 мм. Ширина і висота становлять 1889 та 1447 мм відповідно. Салон – п’ятимісний. У його оснащення входить величезний екран розміром 33 дюйми, який поєднує в собі цифрову панель приладів і мультимедійну систему. Також є панорамний дах, аудіосистема Bose з 14 динаміками та автопілот другого рівня. Фонове підсвічування та висококласні матеріали в оздобленні наближають модель до преміального сегменту.

Читайте також:
На ринок Європи виходить оновлений електричний універсал MG5

MG7 буде доступний з двома силовими установками. Базовою стане версія з 1,5-літровим турбодвигуном потужністю 183 к.с. і 300 Нм крутильного моменту, який пов’язаний з семиступеневою автоматичною коробкою передач DCT і системою переднього приводу. Також запропонують версію з 2,0-літровим двигуном потужністю 254 к.с. (405 Нм). Він працює в парі з дев’ятиступеневою автоматичною коробкою передач ZF. Складання новинки налагодять на потужностях заводу SAIC MG. У продаж вона надійде до кінця року. Спочатку автомобіль буде доступний тільки в Китаї, а потім з’явиться в Європі та США.