X

Офіційний дистриб’ютор «Mitsubishi Motors» в Україні продовжує підтримувати гуманітарні проєкти

Офіційний дистриб’ютор автомобілів ТМ «Mitsubishi» в Україні ТОВ «ЕМ ЕМ СІ Україна» продовжує допомагати людям, які знаходяться в скрутному становищі через війну в Україні. Компанія передає додаткові 2 мільйони гривень для підтримки гуманітарних проєктів, організованих благодійною ініціативою «Паляниця» (БО “ЛІТЕРАРУМ КУПІДУС”).

Волонтери благодійної ініціативи «Паляниця» (БО “ЛІТЕРАРУМ КУПІДУС”) доставляють на деокуповані території продукти першої необхідності та ліки, адже жителі цих територій знаходяться на грані виживання. Офіційний дистриб’ютор «Mitsubishi Motors» в Україні продовжує підтримувати гуманітарні проєкти та в листопаді 2022 року виділяє додаткові два мільйони гривень для підтримки населення в тих регіонах, де постачання продуктів або медикаментів ускладнене. Завданням буде покрити витрати на зберігання та логістику, щоб допомога своєчасно потрапила до українців.

«Ми  вважаємо своїм обов’язком перед українським суспільством надавати допомогу там, де її найбільше потребують, – коментує пан Ішіда Йошіто, Генеральний директор ТОВ «ЕМ ЕМ СІ УКРАЇНА», – Між нашою компанією та благодійною ініціативою «Паляниця» вже побудувались довірливі відносини, тому ми знову підтримуємо гуманітарні проєкти. В той же час компанія підтримує дилерську мережу Mitsubishi Motors в Україні, оскільки весь бізнес працює в важких умовах, а також продовжує підтримувати працівників компанії. Адже у нас у всіх спільна мета – сильна економіка в вільній Україні».

З початку війни офіційний дистриб’ютор «Mitsubishi Motors» в Україні вже виділив 8,9 мільйонів гривень для допомоги українцям. Компанія та її працівники роблять усе можливе, аби продаж автомобілів Mitsubishi та безперебійне постачання запасних частин продовжувались, адже це дає й можливість працювати також на економіку України, сплачуючи податки. Компанія несе соціальну відповідальність перед суспільством, допомагаючи тим, хто цього потребує.

Тримаємось разом!

Слава Україні!