X

Оголошено ціни на Новий CITROЁN Berlingo та Новий CITROЁN e-Berlingo: автомобілі вже прямують в Україну

Бренд CITROЁN готовий запропонувати українцям Новий CITROЁN Berlingo та 100% електричний Новий CITROЁN e-Berlingo: ідеальні мінівени для родини та бізнесу, що поєднують максимальну практичність та зручність використання. Завдяки масштабним оновленням, відтепер Новий CITROЁN Berlingo та Новий CITROЁN e-Berlingo стали ще більш виразними та технологічними, ніж будь коли раніше.

Новий CITROЁN Berlingo – з новим дизайном та салоном

Мінівен CITROЁN Berlingo став одним з перших носіїв нового фірмового стилю Бренду: добре відомий логотип «подвійний шеврон» відтепер має овальну форму, а сучасні LED-фари демонструють характерний «світловий підпис» з трьома лініями та поєднані темною смугою. Новий передній бампер з майже вертикальною решіткою радіатора та розвиненими темними боковими зонами наче додаткового натякає на міцність конструкції автомобіля. Крім того, Новий CITROЁN Berlingo пропонує кілька варіантів фарбування кузова та колісних дисків, що дозволяє підкреслити оригінальність й індивідуальність цього привабливого мінівену.

Інтер’єр також зазнав суттєвих змін, він став ще більш зручним та технологічним. Наприклад, відтепер Новий CITROЁN Berlingo має повністю цифрову панель приладів – монохромну або кольорову, в залежності від версії. Також автомобіль отримав новий збільшений центральний 10-дюймовий дисплей, що гарантує чудову якість зображення та зручність використання додаткових функцій. Нарешті, варто відзначити нове кермо та варіанти оздоблення салону, завдяки чому водій та пасажири почуваються ще більш комфортно й затишно. Запитуйтесь на консультацію у найближчому дилерському центрі, аби першим отримати всі подробиці про новинки від CITROЁN.

Обирайте варіант собі до смаку: довжина кузову, компонування салону, силові агрегати

Як і раніше, Новий CITROЁN Berlingo готовий запропонувати максимально широкий вибір версій, що відповідають запитам кожного покупця.

По-перше, мінівен CITROЁN Berlingo доступний у двох варіантах довжини кузова: стандартний кузов L1 (довжина 4,41 метра) буде ідеальним вибором за умови необхідності постійної експлуатації автомобіля на тісних міських вулицях; збільшений кузов L2 (довжина 4,75 метра) запропонує максимальний простір в салоні для пасажирів та перевезення великогабаритних речей. По-друге, Новий CITROЁN Berlingo пропонує на вибір 5-місний салон або 7-місний салон (опція для збільшеного кузова L2) з третім рядом сидінь, що мають поздовжнє регулювання.

По-третє, Новий CITROЁN Berlingo може бути оснащений двома варіантами дизельних двигунів та коробок передач. Стартовим варіантом виступає турбодизель 1.5 BlueHDi, що розвиває 100 к.с. потужності та 250 Нм крутного моменту; цей двигун пропонується у парі з 6-ступеневою механічною коробкою передач. Максимальним варіантом є турбодизель 1.5 BlueHDi, що розвиває 130 к.с. потужності та 300 Нм крутного моменту; більш потужний двигун пропонується у парі з 8-ступеневою автоматичною коробкою передач. Обидва двигуни оснащені системами S&S (Stop & Start), завдяки чому можна економити пальне під час зупинок на світлофорах – це дозволяє зробити автомобіль ще більш економним.

Нові комплектації YOU або PLUS

Крім зовнішніх змін та оновленого салону, також Новий CITROЁN Berlingo демонструє новий підхід у формування комплектацій. Відтепер для автомобіля доступно дві основні комплектації – YOU або PLUS – які можуть бути доповнені пакетами опцій.

Новий CITROЁN Berlingo у комплектації YOU одразу демонструє гарний рівень оснащення для комфорту та безпеки: електронна система стабілізації автомобіля, система допомоги під час рушання на підйомі, фронтальні подушки безпеки, круїз-контроль з обмежувачем швидкості, нагадування про необхідність зупинки під час довготривалого руху, електричне стоянкове гальмо, металевий захист картера двигуна, електричний підсилювач керма, кондиціонер, електричні скло-підйомники вікон передніх дверей, задні складні сидіння розділені в пропорції 1/3-2/3, верхня полиця для документів над передніми сидіннями, мультимедійна система з 10-дюймовим сенсорним дисплеєм, бездротове підключення Android Auto та Apple CarPlay, цифрова панель приладів, галогенові фари та система автоматично включення фар, сталеві 16-дюймові колісні диски, захисні накладки чорного кольору тощо.

Новий CITROЁN Berlingo у комплектації PLUS додає наступне: задні датчики паркування, бокові подушки безпеки, сидіння водія підвищеного комфорту (регулювання за висотою, підлокітник, поперекова підтримка), сидіння переднього пасажира підвищеного комфорту (відкидна спинка, підлокітник), відкидні столики для задніх пасажирів, кольорова 10-дюймова цифрова панель приладів, фари EcoLED, протитуманні фари, система автоматичного вмикання склоочисників, захисні накладки чорного кольору з білою декоративною вставкою, ручки дверей кольору кузова, корпуси дзеркал заднього огляду чорного глянцевого кольору тощо.

У якості опцій для Нового CITROЁN Berlingo пропонується: двозонний клімат-контроль, легкосплавні 16-дюймові колісні диски, три незалежні сидіння другого ряду, третій ряд сидінь (для кузова L2), бездротова зарядка, розетка 220V, надувні шторки безпеки для передніх та задніх пасажирів та багато іншого. Створіть власний ідеальний помічник для бізнесу або компаньйона для сім’ї за допомогою зручного конфігуратора та надсилайте ваше замовлення у виробництво прямо зараз.

Вартість автомобілів наступна (у залежності від типу кузова, двигуна, комплектації):

Новий CITROЁN Berlingo 1.5 BlueHDi 100 S&S МКПП-6 кузов L1 в комплектації YOU – від 916 100 гривень;

Новий CITROЁN Berlingo 1.5 BlueHDi 100 S&S МКПП-6 подовжена версія L2 в комплектації YOU – від 968 200 гривень;

Новий CITROЁN Berlingo 1.5 BlueHDi 100 S&S МКПП-6 довжина кузова L1 в комплектації PLUS – від 973 400 гривень;

Новий CITROЁN Berlingo 1.5 BlueHDi 100 S&S МКПП-6 подовжена версія L2 в комплектації PLUS – від 1 038 900 гривень;

Новий CITROЁN Berlingo 1.5 BlueHDi 130 S&S АКПП-8 кузов L1 в комплектації PLUS – від 1 146 900 гривень;

Новий CITROЁN Berlingo 1.5 BlueHDi 130 S&S АКПП-8 подовжена версія L2 в комплектації PLUS – від 1 218 800 гривень.

Обирайте бажаний автомобіль серед тих, що уже доступні в Україні. Скористайтесь зручним онлайн-складом Бренду та втілюйте ваші бажання в реальність прямо зараз.

Електричний мінівен CITROЁN eBerlingo: поєднання практичності та екологічного 100% електроприводу

Новий CITROЁN e-Berlingo пропонує унікальне поєднання максимальної практичності та фірмового комфорту CITROЁN з повністю 100% електричним приводом. Завдяки електромотору, Новий CITROЁN e-Berlingo може забезпечити ще більш високий рівень екологічності та економності використання – адже в цьому випадку повністю відсутні як вихлопні гази, так і витрати на придбання дизельного палива.

Новий CITROЁN e-Berlingo оснащено електромотором потужністю 100 кВт або 136 к.с. та крутним моментом 270 Нм. Для живлення електродвигуна встановлена високовольтна акумуляторна батарея ємністю 54 кВт*год., чого вистачає на запас пробігу до 330 км (в залежності від умов руху та манери керування водія).

Електромобіль CITROЁN e-Berlingo буде запропоновано українським покупцям у максимальному варіанті – зі збільшеним кузовом L2 та в комплектації PLUS; у перелік оснащення додатково входить тепловий насос. Відповідно, вартість Нового CITROЁN e-Berlingo 100/136 к.с. 54 kWh в подовженій версії L2 в комплектації PLUS – від 1 362 200 гривень. Звертайтесь за деталями у найближчий дилерський центр Бренду.

Завітайте в шоу-рум моделей на офіційному сайті Бренду, щоб дізнатись більше інформації та забронювати бажаний автомобіль CITROЁN Berlingo або CITROЁN eBerlingo вже просто зараз!