X

Величезний склад культових Nissan Skyline знайдено в Японії (фото)

У передмісті Токіо (Японія) є унікальний склад. У ньому зберігаються десятки культових спортивних автомобілів Nissan Skyline. Особливість полягає у тому, що у цих машин є власники, але поки що вони не можуть їх забрати.

Справа в тому, що власники цих Nissan Skyline проживають у США, де діє «правило 25 років». Тобто завезти спорткари до країни, доки їм не виповниться чверть століття, вони не можуть. Тому їм і довелося оформити додаткову послугу дбайливого зберігання, яка дозволяє отримати свої авто навіть за довгий час в ідеальному заводському стані.

В ангарі можна побачити різні моделі культового спорткара. Найбільше тут третього покоління Skyline GT-R. Вони представлені в кузовах R32, R33 та R34. Левову частку займають моделі з індексом R34. Вони оснащуються 2,6-літровим турбодвигуном потужністю 280 к.с. і 392 Нм крутного моменту, який працює в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач.

Читайте також:
Американець зібрав колекцію із 85-ти седанів Ford Crown (фото)

Зазначається, що деякі авто простояли тут уже понад 25 років і готові вирушити до своїх власників. Тож незабаром кількість машин у цьому ангарі зменшиться. Наразі спорткари сумарно оцінюються у 10 мільйонів доларів.