X

Онлайн презентація нового Mercedes-Benz C-Class — перші подробиці про модель (відео)

Спортивный, волнующий, экономичный и интеллектуальный – презентован новый Mercedes-Benz C-Класс.

Генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія “Автокапітал” (Корпорація УкрАВТО), повідомляє про світову прем’єру абсолютно нового С-класу.

“Виведи свою зону комфорту на новий рівень” — з таким закликом Mercedes-Benz представляє новий C-Клас в рамках цифрової світової прем’єри на платформі Mercedes me media. Маркус Шефер (член правління Daimler AG і Mercedes-Benz AG, відповідальний за наукові дослідження і дослідно-конструкторські розробки в Daimler, і головний виконавчий директор Mercedes-Benz Cars), Дірк Фетцер (керівник відділу продакт-менеджменту по C-класу), Белінда Гюнтер (керівник відділу колірних рішень і обробки салону), Жорж Массінг (керівник відділу цифрових транспортних засобів і мобільності) і Крістіан Фрю (головний інженер по C-класу) коротко розповідають про ключові особливості нового автомобіля.

Цифрову світову прем’єру C-класу можна буде дивитися в прямому ефірі на сайті: https://media.mercedes-benz.com/c-class.

Цифрову світову прем’єру C-класу Mercedes-Benz транслюватиме одночасно на безлічі каналів для широкої громадськості та представників ЗМІ, зокрема на платформі Mercedes me media.

На прикладі нового C-класу Mercedes-Benz вступає в економічний світ, в якому цифрова складова стає соліднішою і створює всебічно готову до майбутнього зону комфорту – автомобіль, який вміло поєднує в собі такі, здавалося б, протилежності якості, як спортивність і комфорт із економічністю, емоційністю та інтелектуальністю. Бо саме це і є визначником сучасної розкоші.

Це перший представник модельного ряду штутгартського автовиробника, нове покоління якого буде повністю електрифікованим. Ще одна ключова особливість нового С-класу — поява в ньому після дебюту в S-класі системи mbux (Mercedes-Benz User Experience) другого покоління. Таким чином, його салон стає ще більш цифровим та інтелектуальним.