X

Opel Grandland X- блискавичний кросовер з Німецьким характером.

Opel завжди був символом демократизації інновацій і мобільності. Перезавантаження Opel в Україні стартувало в 2019 році, вже в 2020-му модельна гамма Бренду була істотно розширена. Сьогодні автомобілі Бренду Opel активно завойовують нагороди на міжнародному рівні і отримують визнання у всьому світі.

Флагманський кросовер Opel Grandland X вміє справляти враження та готовий до будь-яких пригод. Завдяки найсучаснішим зразкам техніки та вдалому зовнішньому оформленню Grandland X стане вам у пригоді щодня.

Блискавичний Opel Grandland X виділяється солідною зовнішністю і високотехнологічним обладнанням — це прекрасний автомобіль для великого міста і великої родини. Просторий салон і відмінний комфорт обов’язково оцінить вся сім’я — ідеальний автомобіль для далеких подорожей. Нарешті, сучасний 1,5 літровий дизельний двигун забезпечує високу потужність в 130 к. с. при скромній витраті палива — 4,3 л на 100 км в змішаному циклі — це кращий вибір силового агрегату для даної моделі. До того ж даний двигун працює в парі з 6-ступінчастою механікою або сучасним 8-ступінчастим автоматом.

Не пропустіть, можливо, кращу пропозицію цього року від OPEL.

Тільки з 1 по 31 грудня на моделі Grandland X, Crossland X, Combo Life, Corsa та Astra діють блискавичні пропозиції: спеціальні персональні ціни!

Для того, щоб отримати спеціальну ціну на автомобіль Opel, досить зробити два простих кроки.

  • По-перше, вам потрібно пройти реєстрацію на сайті Opel в Україні і обрати один з п’яти автомобілів-бестселерів: Grandland X, Crossland X, Combo Life, Corsa F і Astra J.
  • Після реєстрації ви можете отримати іменний сертифікат зі спеціальною ціною, відвідавши автоцентр на Столичному.