X

Opel Mokka: претендент в акції “Автомобіль року в Україні 2022” (відео)

Ім’я Opel Mokka нам добре знайоме, адже кросовер з таким ім’ям не один рік продавався на українському ринку. Але в другому поколінні модель повністю змінилася!

Нова Opel Mokka приїхала в Україну на початку літа 2021 року. Цікаво відзначити, що в світовому масштабі спочатку дебютувала електрична версія кросовера, вона отримала назву Mokka-e, а потім версія зі звичайним ДВЗ.

Зовні кросовер дуже помітний завдяки новому стилю оформлення Vizor з великою чорною глянцевою вставкою замість традиційної радіаторної решітки. Підсилюють ефект сприйняття можливості індивідуалізації, серед яких чорний дах і чорний капот. Разом цей ансамбль має дуже ефектний вигляд!

Утім, оригінальне зовнішнє оформлення Mokka проглядається у всіх елементах кузова, поєднуючи чистоту форм і функціональність. Дизайн автомобіля збитий, з вивіреними пропорціями.

Якщо перше покоління моделі базувалося на платформі концерну GM Gamma II, то друге побудовано на EMP1, яку також називають Common Modular Platform. Ця платформа дала життя багатьом моделям брендів Citroen, DS, Peugeot і тепер ось Opel. Нагадаємо, що всі ці бренди входять до концерну Stellantis. Зі зміною основи нова Mokka стала трохи коротшою і нижчою, але цікаво, що колісна база залишилася незмінною — 2.55 м

Opel Mokka на нашому ринку пропонується із двигунами 1.2 PureTech на 100 к.с., з таким двигуном йде 6-ступенева механіка, і 130 к. с. — з “автоматом” на 8 передач.

Детальніше про новий Opel Mokka, про його інтер’єр, технології, оснащення і комплектації дивіться в нашому відео:

Генеральний партнер
Фінансовий партнер
Страховий партнер
Шинний партнер
Паливний партнер
Ексклюзивний партнер дитячої безпеки