X

Opel Mokka перетворили на екологічну пересувну майстерню

Німецька компанія Bott GmbH & Co Kg, яка є провідним світовим виробником стелажів та систем зберігання, запропонувала оригінальний набір для кросовера Opel Mokka Electric.

Фахівці розробили для компактного електрокара інтелектуальну систему стелажів Bott Vario3, яка дозволила перетворити його на пересувну майстерню. Модуль з багатьма висувними ящиками встановлюється на місце заднього сидіння і займає весь простір салону, а також багажного відсіку.

Доступ до ящиків є як із задніх дверей, так і багажника. Причому нижні ящики можна зняти, і тоді з’явиться місце для більш габаритної поклажі. У компанії стверджують, що всі відсіки щільно закриваються і під час руху з них нічого не випаде. Тому в них можна перевозити навіть тендітні предмети.

Незважаючи на габаритні розміри конструкції, вона повністю ховається в салоні кросовера і не впливає на його зовнішній вигляд. Так що візуальних відмінностей між комерційним та пасажирським Mokka немає. Також його, як і раніше, приводить у рух один електромотор потужністю 134 к.с. Запас ходу у службового електрокара становить 340 км. Його забезпечує батарея на 50 квтч.

Нова система стелажів від Bott GmbH & Co Kg вже доступна на ринку. Тож за бажання її можна купити окремо та самостійно модернізувати свій Mokka Electric.

Читайте також:
Новий електромобіль LUAZ перетворили на розвізний фургон