X

Opel змінить форм-фактор своєї популярної моделі

Новинку покажут в 2024 году

Кросовери продовжують утримувати лідерську позицію на ринку. Тому автовиробники не лише наповнюють цей сегмент новинками, а й змінюють форм-фактор тим, що існує. Ось і компанія Opel вирішила кардинально змінити одну з популярних моделей.

Йдеться про модель Insignia, що вийшла на ринок у 2008 році й відтоді змінила два покоління. Наразі її пропонують у кузові седан, ліфтбек і універсал. Автомобіль – останній у лінійці компанії, який розробили GM і побудовали на платформі E2XX. Тепер йому мають намір змінити форм-фактор.

За даними видання Auto Express, у третій генерації модель переїде на платформу концерну Stellantis і перетвориться на кросовер. Їй обіцяно збільшений дорожній просвіт, пластиковий обвіс і високий кузов. Представити новинку мають намір у 2024 році, а до лінійки виробника вона доєднається у 2025.

Читайте також:
Opel запустив нестандартну рекламну кампанію, присвячену запуску нового кросовера Mokka-е

Очікується, що салон компактного кросовера буде розрахований на п’ять осіб. А от версію з трьома рядами сидінь чекати не варто. Моторна гамма новинки поки що невідома. Імовірно, всі двигуни будуть електрифікованими. Також можлива поява й повністю електричної версії з запасом ходу до 400 км.