X

Від 0,01%: ПриватБанк пропонує бізнесу вигідні умови для придбання автомобілів

Бізнес часто потребує розширення парку автомобілів чи техніки, але вільні кошти не завжди доступні. Для цього ПриватБанк пропонує підприємцям вигідне рішення.

Автомобіль необхідний підприємствам у різних сферах: від малого бізнесу з кількома торговельними точками до великих компаній з ланцюгами постачань чи потребою у спецтехніці. Виділити з обігових коштів повну суму на поповнення парку, як правило, складно. Тут у нагоді стають фінансові інструменти, зокрема лізинг.

Принцип дуже простий. Маючи у власності легковий чи вантажний автомобіль, або спецтехніку, лізингодавець за певну винагороду віддає їх клієнтові на обумовлений строк. Клієнт користується авто та поступово виплачує його вартість. Зрештою воно переходить у власність користувача.

Популярність цього інструменту в Україні зростає. За даними “Українського обʼєднання лізингодавців”, за три квартали цього року кількість наданих у лізинг авто зросла на 39% порівняно з аналогічним періодом минулого року.

У чому причини зростання його популярності? Ось лише кілька:

  • Без застави: під час дії договору авто – у власності лізингодавця.
  • Податкові вигоди: лізингові платежі належать до витрат компанії-клієнта, зменшуючи податок на прибуток.
  • Захист від ризиків: наприклад, від коливань валюти чи арешту техніки.

Найбільший банк країни, ПриватБанк, розширює власні пропозицїі для бізнесу. Зокрема, він пропонує лізингові програми на легкові авто, мінівени, вантажні автомобілі та навіть спецтехніку. Лізинг може тривати від 12 до 60 місяців, а початковий внесок стартує від 20% вартості авто. Вигода очевидна: замість одного авто за повною ціною таким чином можна отримати одразу пʼять.

Гроші лічбу люблять – тож ПриватБанк пропонує спеціальний калькулятор, який дозволяє розрахувати витрати за лізингом. Ставка за такою схемою залежить від низки факторів, зокрема, початкового внеску, строку лізингу, обсягів фінансування, а також марки автомобіля, який береться в лізинг.

Вибір брендів широкий. Більше того, у ПриватБанку – партнерство з десятками офіційних дилерів, які пропонують відсоткову ставку, знижену до 0,01% річних. І це чесний показник – без прихованих комісій і переплат. До переліку марок входять, серед інших, Toyota, Renault, Nissan, Peugeot, Opel, Citroen, Mitsubishi, Alfa Romeo, FAW.

Процедура оформлення не обтяжена бюрократією. Так, попереднє рішення щодо фінансування можна отримати миттєво просто на сайті ПриватБанку. Остаточне – отримаєте протягом пʼяти днів. Тим клієнтам, які оформлюють лізинг на суму до 7 млн гривень (а приватні підприємці – до 2 млн грн), достатньо надати банку пʼять документів для оформлення угоди.

До речі, лізинг працює і “навпаки”. Приміром, бізнесу потрібно поповнити обігові кошти. ПриватБанк пропонує послугу “Зворотній лізинг”. Підприємство продає банку свій транспорт – і одразу ж отримує його назад у користування через лізинг. У чому вигода? Бізнес отримує вільні кошти (близько 50-60% від вартості автомобілів) – і може у спокійному режимі сплачувати залишок платежів, не кажучи про зменшення податкового навантаження.